Na pečlivě vyladěné Svatomartinské menu zve v polovině listopadu také Hotel HAPPY STAR v Hnanicích. V nabídce budou 4 chody: jako předkrm paštička z husích jater s mandlemi a brusinkovým želé, jako polévka husí vývar "kaldoun", jako hlavní chod čtvrtka pečené husy s červeným i bílým zelím, houskovým knedlíkem a bramborovou roládou, a jako dezert pošírovaná hruška s tvarohovým nočkem a zmrzlinou. Vše bude vyladěno s mladými víny od vinařů ze Znojemska.
Gastronomický zážitek si zde můžete dopřát třeba jako odměnu za aktivní výšlap po sousedním Národním parku Podyjí. Přímo před hotelem totiž procházejí značené pěší i cyklistické trasy a je také výchozím místem pro několik nordic-walkingových tras zařazených do vinařsko-turistického projektu Znovín Walking.
A kdo si chce dopřát náročnější túru a ochutnat všechny dobroty ze zdejší gastronomické i vinné nabídky, ten jistě ocení možnost komfortního ubytování v hotelu poskytujícím také wellness a relax u bazénu nebo další sportovní aktivity.
https://www.facebook.com/hotelhappystar