2024 Mapy a skládačky ZnojmoRegionu

O jednotnou propagaci turistické oblasti Znojemsko a Podyjí se už od roku 2018 stará destinační společnost ZnojmoRegion. Její řada skládacích letáků se hned z kraje roku 2024 rozrostla o nově aktualizované verze hned v několika jazykových mutacích.

Aktualizace se v únoru dočkala schematická „Mapa s tipy na výlety“, která tradičně patří k nejžádanějším materiálům na pultech informačních center, recepcích hotelů a penzionů, pokladnách památek a turistických cílů či veletrzích cestovního ruchu, kterých se ZnojmoRegion pravidelně účastní v jarních měsících. Česká, anglická i německá jazyková verze map nabízí pro rok 2024 rekordních 88 turistických cílů, které stojí za to určitě navštívit.

Tři jazykové mutace letos poprvé získal i praktický dovolenkový itinerář nazvaný „Nejlepší dovolená“. Je sestaven tak, aby poskytoval návod na ideální strávení dovolené v jednotlivých částech Znojemska, např. 4 dny ve Znojmě, 3 dny na západě Znojemska, 3 dny na severu atd. Celkově až na 15 dní, a to vždy i s doporučeným ubytováním a stravováním v dané části regionu. 

Uvedené tiskové materiály, v charakteristické čtvercové skládané podobě, mají po rozložení formát A3. Jsou stále distribuovány zcela zdarma, a to u všech členů a partnerů Znojmo Regionu či v regionálních informačních centrech. K dispozici jsou také on-line ke stažení a vytištění - viz PŘÍLOHY níže.

V květnu, tedy těsně před zahájením hlavní turistické sezóny, je ZnojmoRegion doplní ještě další tiskovou novinkou: 4 podrobnými cyklo-turistickými mapami pro jednotlivé části regionu. Budou vydány jako praktický trhací blok s lepeným hřbetem ve formátu A3. Tento druh bezplatných informačních materiálů je totiž turisty dlouhodobě nejžádanější.


Přílohy